Caramba! Suveræn SEAT service

Uanset om din SEAT er en Mii, Ibiza, Toledo, Leon, Alhambra, Ateca eller Arona, m.m., så er vi godt forberedte når du ankommer til værkstedet i Gladsaxe, klar med de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj.

Her får du den bedste SEAT service med vores SEAT IT-udstyr, specialværktøj samt SEAT knowhow tilegnet gennem intense kurser og daglig erfaring med SEAT biler. De avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med fabrikken, gør os som regel i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du kontakter os, så vi sparer tid til fejlfinding du ellers skulle betale for. 

Velkommen til autoriseret SEAT service i Gladsaxe (rutevejledning)

Book værksted

Værkstedets prisgaranti

Det skal være trygt at være kunde hos os og det skal ikke være dyrere end andre steder. Med vores prisgaranti betaler du ikke mere end højst nødvendig, når det gælder service og vedligeholdelse af din bil. Tilmed får du et værdifuldt autoriseret SEAT stempel i dit servicehæfte og sikrer, at arbejdet udføres af en uddannet SEAT-tekniker.

Når du sammenligner priser, skal du blot være sikker på, at du sammenligner værksteder indenfor vores geografiske område (25 km).

Book værksted

Daugaard+ serviceaftale

  • Fast pris hver måned
  • Nyvasket efter hvert besøg
  • Gratis sprinklervæske
  • Ingen ventetid
  • 15% rabat på rep. og udstyr

Læs mere

Brugte biler

Kan vi friste med en brugt SEAT? Alle biler er klargjort efter alle kunstens regler af vores dygtige fagfolk.

Se brugte SEAT

Rustbeskyttelse

Beskyt din invesering mod rust og spar dyre reparationer forårsaget af korrosion i karrosseri og undervogn.
Fra 3.150 kr.

Book tid