Spansk temperament i særklasse

SEAT lancerer den ene nye model efter den anden. Besøg Daugaard Biler og bliv lige så begejstret som motorpressen er.

seat-logo.png

Media Folder: 

Caramba!

Hos Daugaard Biler elsker vi SEAT for mærkets spanske temperament og knivskarpe designprofil. Det er lige før, man kan skære sig på karrosseriernes skarpe linjer, men så står kabinen heldigvis klar med lækker indretning og luksuriøse udstyrsdetaljer.

Er du til SEAT, er du også til Daugaard Biler. Vi er klar med hele viften – fra den kompakte Mii til en af markedets laveste bilpriser over Ibiza og Toledo til den nye Leon ST, der er blevet et hit fra starten. Og så sætter SEAT trumf med SUV’en Ateca, som motorpressen har rost i høje toner.

SEAT Ibiza har masser at byde på

Den nye Seat Ibiza sætter helt nye standarder i klassen og overbeviser på områderne sikkerhed, design, præstationer og komfort. Pressen har allerede været ude og prøvekøre den nye Ibiza og givet den masser af rosende ord med 

Kabinepladsen i den nye Ibiza er vokset betydeligt og bagagerumsvolumen er øget med hele 63 liter, som giver Ibiza klassens største bagagerumsvolumen på hele 355 liter. Desuden sætter den nye SEAT Ibiza også nye standarder med en lang liste af førerassistentsystemer, som er ret usædvanlige for klassen. Blandt andet er Front Assistenten standard, der selv bremser bilen ned ved mulig kollision og kan registrere både fodgængere og biler.

Som noget helt nyt fås Ibiza med 4 forskellige udstyrslinjer, startende med Reference som basisudstyrslinje efterfulgt af Style. Topudstyrslinjerne er FR og Xcellence, hvor FR udstyrslinjen henvender sig til kunder der vil have en udpræget sportslig bil, mens Xcellence fokuserer på komfort, elegance og teknologi. Ibiza giver dermed mulighed for at vælge lige netop den stil og det udstyr som passer til en.

Køreegenskaberne er exceptionelt gode for biltypen og man kan vælge mellem fire benzinmotorer: 1.0 MPI 75 hk, 1.0 TSI 95 hk, 1.0 TSI 115 hk og en helt ny 1.5 TSI 150 hk, som introduceres senere på året. En effektiv 1,6-liters TDI-dieselmotorer vil kunne fås med 95 hk.

Priserne for den nye SEAT Ibiza starter på 134.900 kr.

Book en prøvetur

 

Nu har vi igen SEAT Mii på lager

Vi har nu igen fået en sending Mii'er efter længere tid tørke. Vi har dem i de populæreste farver og de er alle godt udstyret med bl.a. 5 døre, aircondition, Safety Assist (aut. bremse) o.m.m. Hør mere hos os og book en prøvetur her.

Book en prøvetur

SEAT 5 Plus

Med SEAT 5 Plus kan vi forkæle din SEAT, selv om den har nogle år på bagen.

Læs mere

Brugte biler

Kan vi friste med en brugt SEAT? Alle biler er klargjort efter alle kunstens regler af vores dygtige fagfolk.

Se brugte SEAT

Nye biler

Se vores biler til salg, og besøg vores showroom for en uforpligtende bilsnak og en prøvetur.

Se biler