Suzuki viser vejen frem

Attraktive modeller, lave priser og uforfalsket køreglæde

I vores Suzuki afdeling i København går du ikke forgæves hvis du er interesseret i en ny Suzuki. Uanset om du søger en økonomisk Celerio eller Baleno, SUV'erne Ignis, S-Cross og Vitara eller den nye køreglade supermini, Suzuki Swift, så sikrer du dig en god handel med masser af værdi for pengene. Alle Suzuki'er er skarpt prissat, og deres karakter i mere end én forstand lige ud ad landevejen. Se bare den nye Suzuki Swift ...

Find vej til Suzuki København 

Suzuki vinder i totaløkonomi

Bilpriser.dk har kåret Suzuki som vinder blandt 19. konkurrenter målt på totaløkonomien med den nye Swift på førstepladsen, Baleno på andenpladsen og Ignis på tredjepladsen. 
Vores autoriserede Suzuki-værksted i København støtter op om det gode budskab, så din Suzuki holder længe uden at give dig tekniske eller økonomiske problemer. Vi har fast pris på autoriserede Suzuki serviceeftersyn og er din Suzuki over 3. år, tilbyder vi økomiske BASISSERVICE fra kun 1.195,- kr.

Book værksted Find vej

Ny Suzuki Swift Sport

Swift Sport er en af de billigste genveje til sjov i gaden.

Som Suzuki forhandler i København går vi og glæder os til den nye Suzuki Swift Sport der har gennemgået et fuldstændigt re-design og fremstår nu som en ”Hot-Hatch”, der snildt opfylder de flestes krav til en kompakt og køreglad bil. Sport bliver topmodellen og er udviklet som en selvstændig model med mange unikke features. De vigtigste ting er fx:

 • Kraftigere undervogn med fx Monroe dæmpere og nye stabilisatorer for bedre stabilitet og vejgreb.
 • 6-trins gearkasse med korte og direkte skift.
 • Kraftigere bremsesystem.
 • Ny opsætning af styretøjet for en mere direkte respons.
 • Sport udstødning med dobbelte afgangsrør.
 • Nødbremsesystem med laser og kamera for både bil- og fodgængergenkendelse samt vognbaneassistent og slingreadvarsel.
 • Aktiv fartpilot med hastighedsbegrænser.
 • Full-LED lygteføring (nær-, fjern-, køre- og baglygter) med automatisk op- og nedblænding.
 • Nøglefri betjening med tryk-knap start.
 • Klimaanlæg.
 • Multimediecenter med 7” skærm, DAB+ radio, Bluetooth, bakkamera og navigation.
 • 4F infodisplay, spejle med varme og fold-ind funktion, teleskopjustering af læderrattet, el-ruder for og bag med mere.

Prisen bliver ca. 230.000 kr. og ventes til august. Se mere på suzuki.dk

Tilmeld dig her under og vær en af de første der oplever den nye Suzuki Swift Sport.

Tilmeld  Brugte Swift

 

Den nye Swift.jpg

Prøv den nye Suzuki Swift hos din Suzuki forhandler i København, Daugaard Biler A/S
Media Folder: 

NY SUZUKI SWIFT

Som Suzuki forhandler i København er vi glade for at kunne introducere dig for den nye Suzuki Swift. Den køreglade 3. generation Swift er i dag lettere, bredere og frækkere en nogensinde før. Kig ind og oplev det nye fede komfortudstyr og mængden af avanceret sikkerhedsudstyr og prøv en tur med den nye Boosterjet turbomotor.

Den nye Suzuki Swift fåes fra kun 129.990 kr.

Book prøvetur Brugte Swift

 

SUZUKI S-CROSS

S-Cross er Suzuki's løsning på en crossover i job- og familieklassen. Den nye model har fået et mere markant frontdesign, og den er blevet opgraderet med mere udstyr. S-Cross har rigtig god plads i kabine og bagagerum, høj siddeposition, gode køreegenskaber og fremkommelighed samt en flot brændstoføkonomi. Kig ind i vores Suzuki forretning i København og oplev Suzuki S-Cross.

Suzuki S-Cross fåes fra kun 189.990 kr.

Book prøvetur Brugte S-Cross

 

Ja, der er ingen grund til at lade de forkerte kigge under kølerhjelmen, for det kan blive en dyr fornøjelse. Og det bliver svært at finde nogen, der kender din bil bedre end os og reparerer den hurtigere – og til de priser. Reservedele og service hos os koster nemlig (næsten) ikke en dyt. Så kom forbi os i Rovsingsgade eller ring til 35835900 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Book værksted

 

 

Den nye Ignis.jpg

Prøv den nye Suzuki Ignis - verdens første mini-suv - hos din Suzuki forhandler i København, Daugaard Biler- Suzuki
Media Folder: 

Mød den første mini-SUV

Suzuki har vendt op og ned på Ignis og relancerer den nu som verdens første mini-SUV. Den er helt sin egen og fås med både Dualjet og mild-hybrid drivlinje. Prøv den hos din Suzuki forhandler i København og køb den fra kun 129.990 kr.

Book prøvetur Brugte Ignis

ignis_inside.jpg

Media Folder: